Post by saperkicelink on Mar 8, 2022 5:23:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ State.io - Conquer the World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State.io - Conquer the World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod rohkem punkte ▞▞▞
▞▞▞ State.io - Conquer the World 2022 version ▞▞▞
Reklaamid jah, ma saan u vajad raha, aga kui ma klõpsan ei, tänan, kuvatakse ikkagi kuulutus. See on lihtsalt loll.
State.io - Conquer the World Strategi loru
Tonni lisandeid. Kuid tegelik mängimine on lõbus.
Tõeline mäng seisneb kõigi reklaamide talumises ja otseteede õppimises, et neid võimalikult palju vältida. Sain teada, et rakenduse taaskäivitamine on kiirem kui nende sunnitud reklaamide vaatamine pärast iga taset.
Lihtne, liiga palju reklaame
Hea mäng, ma maksaksin reklaamide puudumise eest, kui see poleks 10.00
Tere kõigile! Lisandite kohta (mis on tõsiselt tüütu) on palju kaebusi, kuid mängu tuum on super huvitav. Mäng, mida ma tõesti tahtsin saada, on lihtne meelt lahutada. Kahjuks on ai nii halb, et isegi kui ma tahan asjadest lahti võtta, on see liiga lihtne. Ma tõesti loodan, et on paranemist, üks kiire lahendus võiks olla suuremad mandrid, kus on rohkem ai-d, mis teeb mängijatele automaatselt rohkem käike arvutamiseks
Lae RISK: Global Domination 3.4.1 APK Android com.hasbro ...
Mäng on korras, see näeb hea välja, kuid kulutate rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängimisele ja reklaamivaba avamine on naeruväärne 10 € Järeldus: kõigi aja raiskamine
Omamoodi lõbus, juhtnupud pole nii kiired kui id nagu kiirete otsuste mängus. Kaotasid ühe tähe, sest igal tasemel või kahel tasemel olid sunnitud reklaamid. See palub teil vaadata reklaami, et oma tasu (või mis iganes boonust) kahekordistada, ja kui ütlete ei, tabab see teid reklaamiga ilma boonuseta... Mis mõtet on minult küsida, kas te lihtsalt kavatsete selle sinna toppida igatahes?
See on lõbus mäng ja ma olen tegelenud reklaamidega, klõpsates mängu sisse ja välja, kuid kogu mäng on silmustega. Külastate nagu 20 kohta ja see paneb teid külastama samu kohti, mis on nii ebahuvitavad, sama maastik. Samuti saate nii kiiresti nii palju raha ja mõne aja pärast muutub see kõigi uuendustega liiga lihtsaks.
See oleks hämmastav mäng, kui poleks reklaame. Selle mängu valuutasüsteem ei too teile kasu, kui te reklaame ei vaata ja minu jaoks kulutasin rohkem aega 1 minuti lisade vaatamisele kui mängimisele. Kui kaotate reklaami, avage asjad, mille saate reklaami, kõik on ainult reklaamid. Tõesti mängimatu ja reklaamidest vabanemine maksab 10 dollarit, milline nali.
Üks asi on lisada, teine asi on nupud "Ei aitäh", millele klõpsate ja mis viib teid ikkagi lisamise juurde. Ja vaadake, selle reitingu alla ilmub kopeerimis-kleebi vastus. Annab teile ettekujutuse inimestest, kellega suhtlete. Kaalusin selle mängu ostmist, kuid see peatas mind.
Korralik mäng, kuid reklaamide tase rikub selle ära. Reklaami vaatamise pakkumine lisatasu eest on hea, kuid kui ma klõpsan nupul Ei, aitäh, ei tohiks ma olla sunnitud reklaami niikuinii vaatama ja selle eest midagi lisa ei saa.
Alguses oli see lõbus, kuid pärast paari esimest taset otsustavad nad, et on hea mõte teile reklaame kurku suruda. Kui vaatate reklaame, saate 3x kulla, mis on hea, ma jätan selle valiku tavaliselt vahele, kuna olen lihtsalt kui tahan mängida ja mängu nautida, aga reklaamide näkku toppimine pärast taset, mille ületamiseks ei kulunud minutitki ja reklaam on tasemest pikem, on täiesti tüütu, andke mulle vähemalt 3x kulda selle eest reklaam.
Hea mäng
Conquer the world! Command your army to occupy all territories, conquer all countries, and take over the territories of other forces!
Ma pole kindel, mis juhtus; see muutus liiga lihtsast lihtsalt võimatuks. Kui minnakse vastu mitmele A.I. nad kõik lähevad teie maale, st kui on kaks või kolm teist A.I. kõik kolm näivad minevat mängijale samal hetkel järele, muutes mängija laienemise võimatuks.
Mõistan videoid vaadata, et saada kolmekordseid münte. Kuid pärast iga mängu sunniviisiliselt vaadatud videod muudavad selle kõige tüütumaks mänguks üldse. Desinstallitud!
Lõbus mäng, soovin, et reklaame oleks vähem. Kui olete jõudnud üle 100. taseme, ei saa te saada rohkem kui 120 ühikut. Teiste vastaste algsumma on 170 või rohkem. See lihtsalt ei tööta.
See on raha võtmine. Need sunnivad teid reklaame vaatama isegi siis, kui klõpsate nupul "ei aitäh", ja see jätab mulje, nagu klõpsasite kogemata võimenduse saamiseks "vaata reklaami". Arvasin, et klõpsasin esimestel kordadel valesti, kuid mõistsin, et see ei andnud mulle valikut. Mäng on vaevalt meelelahutuslik ja on väga lihtne. See on veel üks "mäng", mis on ainult reklaamiraha eest. BS. Ärge tülitage.
Mängu idee ja teostus pole paha. Mängul on kena liides ja see näeb üldiselt hea välja. Kuid sellel on üks tohutu miinus – REKLAAM. Ta kummitab teid igal pool: saate selle eest nahad, laiendades mängu funktsionaalsust, märkate seda mängust lahkudes ... See on kohutav! Arendajad, ma saan aru, et soovite mänguga raha teenida, kuid võtke kohustuslikus korras reklaami vaatamine, see tüdineb väga kiiresti.
late 2019 and had conquered most of the world by early 2020.1 The rapid ... precise terms from NATO's military concepts by state administrative bod-.
Ei mingeid lippe. Taseme tõustes muutub mäng meile lihtsamaks ja see peaks muutuma raskemaks
Mulle meeldib see kontseptsioon üldiselt. Miinused on see, et see ei ole pööratud, vaenlased hüppavad eesliinil (nii et positsioon ei tähenda tegelikult midagi) ja see on lihtsalt liiga lihtne. See kõik on seotud pühkimiskiirusega. Esimene, kes saab territooriumi, ehitab kiiremini, võtab järgmise ruumi kiiremini üle. See on lihtsalt pühkimiskiirus.
1. Iga tase kestab maksimaalselt 2–3 minutit. 2. Pärast iga taset on reklaamid tüütult väikeste sulgemisnuppudega, mis aktiveeruvad mõne sekundi pärast. 3. 2/5 korda kulutate rohkem aega reklaamide vaatamisele kui mängule. 4. Lisatasu hind on liiga kõrge. (peaaegu võrdne tipptasemel arvutimänguga) MA EI SOOVITA SEDA MÄNGU ALLA LAADIDA.
Liiga palju reklaame ja reklaame! Isegi kui keeldute reklaami vaatamise eest saadud võidu "kahekordistamisest", viib "EI AITÄH" vajutamine ikkagi reklaamini!
Mängumäng on korras. Nad küsivad teilt igal tasandil, kas soovite vaadata lisapreemiaid. Kui ütlete ei, vaatate lisamist nagunii ilma tasuta. Pärast 4. järjestikust taset desinstallisin selle.
Ma tean tõsiasja, et kui see ütleb "nõudke preemiat" ja "ei aitäh", see valetab, ei ole teil valikut. Klõpsasin paremale ei-tänan nupule võimalikult kaugel ja siis muutus roheline nupp tumeroheliseks, nagu ma seda klõpsasin. ja kui see küsib, kas soovite oma värvi muuta, saate valiku, kuid PEATE jälgima, et lisamine mõlemal juhul toimib hästi, kuid lisamise manipuleerimisega pole lips seda väärt. (Btw, kui kontrollite, kus see tehti, on see Dubai, astuge India petturid kõrvale.)
Kohutav mäng
Reklaamivägistamine on parim viis oma kogemuse kirjeldamiseks, kuna ütlesin alati ei, kuid reklaamid ilmuvad sellegipoolest. See on kõik, mida ma pean ütlema, kuna ma ei vaata 1 ja 2 tärni mänge üle. Redigeeri vastust: vabandust, aga see on vale. Palun hoidke oma õnnelikud korporatiivsed žargoonivaled endale, aitäh!
-State.io on reaalajas abstraktne strateegia, taktikaline punktide kokkupõrge, põnev riikide omandamine. -Võitlus armeede vastu, kes lahendavad
Ei aitäh nupp reklaamipreemiatest loobumiseks ei tööta. Kui klõpsate nupul Ei aitäh, näete endiselt reklaame.
sõjalaeva tüdrukud-th on kaardimäng, mida mängitakse iOS-is ja androidis, mille tegelane põhineb ... State.io - Conquer the World in the Strategy Game
... conquer the dungeon levels and stop the evil Capital B from wreaking havoc on this vibrant world. Unique mechanics Because the game is a
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game · State.io - Conquer the World · Monsters War: Epic TD Strategy APK
liiga lihtne ja arvuti on väga etteaimatav...võib-olla alustage võrgumänge, kus mängivad inimesed ja inimesed
Mäng muutub väga monotoonseks, kui uuendate teatud tasemest kõrgemale.
DEAD WARFARE: RPG Zombie Shooting - Gun Games Акционе zlj
Relax and spa
Vidinad nagu IOS on nüüd selles uues KWGT pakendis Androidis saadaval. ... State.io Conquer the World v0.5.13.1 MOD APK tasuta ost/ADS puudub.
Mängu kontseptsioon on sama, mis teistel, kuid reklaamid reklaamide asemel reklaamide asemel muudavad mängimise nautimise nauditavaks. See on sama skeem, mida praegu kasutavad liiga paljud rakendused ja mängud. Reklaamitulu on tähtsam kui lojaalne fännibaas. Ma poleks üllatunud, kui täna lansseeritakse veel üks mäng sama jubeda reklaamiskeemiga nagu kõik ülejäänud. Ma ei saa seda mängu üldse soovitada. Isegi hüpikaken, mis ei sulgenud mängu hindamist. Isegi ühe tärni klõpsamine ja esitamine ei andnud midagi.
The World Halo Infinite - Multiplayer Lobby Diablo 2 Resurrected -Act 2 ... ja vaatavad üle mis Sony oma State of Playl välja kuulutas,
Reklaamid on naeruväärsed. Need annavad teile võimaluse valida "ei aitäh" ja mitte vaadata reklaame või valida reklaam ja teenida lisaraha. Tegemist on siiski täieliku pettusega. Nad on rakenduse programmeerinud, nii et isegi kui vajutate "ei aitäh", käitub see nii, nagu valisite reklaami tahtmatult ja paneb teid seda vaatamata.
Lae Hole.io APK 1.16.1 Android tasutaio
Pole .io mäng. See on väga lihtne üksikmäng, kus võidad lihtsalt vastase ründamisega niipea, kui ta oma vägesid liigutab. Mäng sunnib reklaame ka siis, kui te kunagi ei kaota ega vali kordajat. 0/10. Annaksin sellele negatiivse hinde, kui saaksin