Post by saperkicelink on Mar 8, 2022 5:45:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds POP Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds POP Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator all ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds POP Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
acesta este unul dintre cele mai bune jocuri cu bule Pop de pe Google Play. foarte distractiv, creativ, colorat și în general distractiv. poți să joci acest joc ore întregi și să nu te plictisești niciodată. distracție pentru orice vârstă. Il recomand cu caldura.
Nou în acest joc 👍, dar plăcut până acum 😁
Nu-mi dă voie la originalul angry birds stella
Foarte prost exemplu de shooter cu bule. Grafica este ocupată & stilul este slab, (ar trebui să fie Ugly Birds). Fundalul face dificil de văzut. Pe ecran se întâmplă lucruri frivole care distrag atenția și amp; duce la numeroase lovituri ratate. Animații forțate & muzică care încetinește jocul. Fara echipe. Doar ajutoarele vin de la Facebook. Păsările scot zgomote groaznice, care zgârie urechi. Se blochează des de la aproximativ 3 actualizări în urmă. Sincer, este mai agravant decât merită.
Foarte bun și provocator, dar nu la fel de amuzant ca alte jocuri „Angry”.
Scopul jocului este neplăcut. Nu sta la coada.
celmai prost joc!
Nu-mi place faptul că acum trebuie să cumperi bilete pentru turneele săptămânale. Trebuie să folosiți monede pentru a obține bilete și rareori există șanse de a câștiga monede, prin urmare ești obligat să plătești pentru ele. Vă rugăm să schimbați asta sau voi șterge jocul.
Frumos
😘👍👍👍👍
Nu există nicio modalitate de a câștiga cu cantitatea de bile date...nu există nicio modalitate de a câștiga mai mult timp..trebuie să acordați timp suplimentar & Păstrați-l pentru când aveți nevoie... întoarceți-vă la momentul în care puteți folosi atât cât aveți nevoie... nu doar 1... jocul devine prea frustrant...
Angry Birds POP Bubble Shooter ง่ายๆ sfz
Necesită Facebook și resetează progresul la zero. Nu este nimic distractiv să vă ștergeți progresul dacă nu aveți rețele sociale legate de un joc.
Jocul are potențial. Oricum te apropii de sfârșitul nivelului și primești 10 din minge de culoare greșită. Și apoi o grămadă de miss se potrivesc cu culori greșite. Veți avea ceva aliniat și îl va trimite în direcția complet greșită
Mi-aș dori să existe o modalitate de a stabili dificultatea. Pentru că unele dintre aceste niveluri durează mult prea mult pentru a fi depășite
😑
Foarte frumos conceptul ai abilități și evenimente
Imi place jocul asta! Distracția este câte tipuri diferite de niveluri pe care le au. Nu doar 400 de nivele de același bubble trage lol
Este foarte tare!!!
Angry Birds POP Bubble Shooter სხვადასხვა fygv
Prea multe blocări de ecran. Bulele nu aterizează acolo unde indicatorul arată că o vor face.
Este un joc urat dupa nivelul 21 nu mai treci!Si in tona de reclame!😠😠
Super tare merită jucat
Este în regulă dacă îți place să tragi în bile colorate
Este un joc distractiv, dar durează mult prea mult pentru a face upgrade jucătorilor.
Este un joc distractiv pentru a trece timpul. Din păcate, se rezumă la norocul remiză cu culorile pe care le obțineți, așa că este nevoie de foarte puțină abilitate sau strategie.
De la cel mai bun joc până la cel mai rău. Noul joc Guest Bird este nasol. Tocmai am jucat 😪 timp de 30 de minute câștigând fiecare joc și nu am câștigat nimic cu adevărat. Pune-o înapoi așa cum a fost 🤮😡😡😡😡😡😡
Sim Farm - Build Township Casual yuw
Acest joc nu are modalități de a câștiga mai multe monede fără a plăti pentru ele sau mai multe recompense pentru power-up-uri, în afară de faptul că îmi place jocul
Îmi place personajul5. Cred ca preturile sunt rezonabile. Uneori este frustrant când mingile par să nu acționeze corect.
Mi-ar fi plăcut să dau 5 stele la toate categoriile, dar jocul se blochează. .am vizionat un videoclip. .viaţă slăbită
Am jucat multe jocuri cu bule în trecut, dar de când Angry Birds a devenit un nume cunoscut; Întorsătura lor asupra shooter-urilor cu bule, cum ar fi acest joc, face să pară că a luat un concept comun de joc, a păstrat mecanica, dar a eliminat câte fotografii mai aveți și amp; l-a făcut un shooter cu bule fără stres. Felicitari lui Rovio pentru extinderea brandului. Recomandare? Descarcă acum și relaxează-te în timp ce te joci, și în ceea ce privește magazinul de numerar, nu fii o balenă și cheltuiește-ți banii într-un singur loc... Fii responsabil.
A fost grozav până s-a prăbușit. M-am conectat la Facebook ca de obicei cu jocul, apoi a continuat să se blocheze după aceea. S-a cam dezamăgit pentru că mie și fiicei mele ne-a plăcut acest joc.
Editare: încă are probleme la încărcarea totul. Joc captivant. I-aș da cinci stele, dar, după cum a spus altcineva, anumite lucruri nu se vor descărca. Nu am avut nicio problemă cu înghețarea jocului sau cu muzica. Voi fi bucuros să editez și să-mi actualizez recenzia odată ce problemele sunt rezolvate.
Controlul ar trebui îmbunătățit. Prea multă eroare AD...