Post by saperkicelink on Mar 8, 2022 5:41:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įgalinantis cheats ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Man patinka šis žaidimas😊😊😊, bet jei aš pralaimėsiu šiame žaidime, būsiu labai erzina!!! 😡😡😡
Kai kurie sako kad negali zaisti, man viskas gerai, esu oatenkinta zaidimu💖💖
Reikia daugiau laiko ir didesnių miestų
Man labai patinka šis žaidimas. Tačiau yra keletas dalykų, kurių aš nedarau. 1. Man nepatinka tai, kad miestas trikdys ir išsisuks. Tiesiog palikite vaizdą įprastą, be mirksinčių ir ryškių spalvų. 2. Norėčiau pasirinkti, kurioje vietoje žaisti – mieste ar saloje. 3. Galiausiai tikiuosi, kad jie taip pat greitai pridės kitų vietų.
Neatsisiųskite šio žaidimo, yra daug skelbimų, dėl kurių žaisti nėra smagu, jei galėčiau jį įvertinti mažiau nei žvaigždute, kartočiau NEATSISIŲSTI ŠIO ŽAIDIMO
prastas del reklamos...
Gaila kad iki max galima toliau jo ne
Object Hunt Εύκολα sbv
Mėgstu šį žaidimą! Tai mano nauja manija!! Vienintelė problema, kurią matau, yra ta, kad po 3 ar 4 žaidimų programa užstringa juodame ekrane ir turiu ją išjungti ir pradėti iš naujo.
Mm
zeurei geras žaidimas
Labai patiko šis žaidimas, kol privertėte jame kiekvieną minutę turėti skelbimų
Per daug priedų, kad būtų galima žaisti normaliai
Nuostabu!! Jūs visada mėgausitės kiekviena sekunde, kai žaisite šį žaidimą!! Puikus darbas!!
Žaidimo idėja labai smagi ir man patiko jį žaisti. Didžiąją dalį jis veikė, tačiau kartais tai atidėdavo mano valdymą, o tai suprantama. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu jam 4 žvaigždutes, o ne 5, yra ta, kad laikui bėgant jis labai pasikartoja. Tiesiog kartojasi tas pats dalykas ir darosi šiek tiek nuobodu. Siūlau gal pridėti naują žaidimo režimą ar pan. Išskyrus tai, puikus ir atpalaiduojantis žaidimas.
Visiškai nuotolinio valdymo funkcijas bus galima įsigyti VR žaidimai. ... 30pcs 80pcs 200pcs Big Hole White 3D Analoginis Padengti Plastiko Nykščio stick
TAG: Hole.io. Nėra įėjimo. Geriausiai įvertintos programos. fallout-4-guide-unofficial.png. „Fallout 4“ nemokamai atsisiųskite naujausią kompiuterio versiją
Hole.io Παιχνίδια arcade kuh
Man patinka šis žaidimas. Man nepatinka, kad nepirkau skelbimų ir vis tiek man pateikiama daugybė skelbimų. Man taip pat nepatinka, kad skelbimuose nesiūloma jų uždaryti. Turite uždaryti žaidimą, kad pabėgtumėte nuo reklamos.
Labai patenkinti, ypač kai vienu metu praryjate kelis dalykus. Man skelbimų nebuvo per daug. Tikrai rekomenduojama.
Pusinio laiko skelbimai 2 minučių žaidime. Skelbimai pabaigoje, jei žaidimas taip pat. Puikus žaidimas, kurį smagu žaisti. Tik daugybei skelbimų 🙄
Oho!
tai taip gerai, bet yra daug skelbimų, todėl man tai nerūpi
Labai gerai veikia labainuostabi programa patariu par
Smagu, bet žaidi tik prieš robotus ir kažkaip šlykštu, kad kūrėjai apie tai meluoja. Išėjau iš žaidimo, norėdamas pasikalbėti su savo vaikinu, o po 5 minučių, kai grįžau, niekas nepasikeitė. Laikmatis buvo užšaldytas ties 1:17, o aš buvau tokio pat dydžio, žaisdamas prieš tuos pačius žmones. Daugelis žmonių sako, kad klasikinius žaidimus baigia ir lėktuvo režimu. Man tai būtų 5 žvaigždučių žaidimas, jei jie turėtų TIKRĄ internetinį režimą
Veiksmas vyksta trumpai laužas yra
Šis žaidimas yra nuostabus! Aš visada patenku į geriausiųjų 3! ir aš niekada užėmiau 7 vietą! Ir tas etapas su salomis yra nuostabus! priežastis, kodėl aš nebalsavau 5 žvaigždutėmis, yra dėl tos miesto estrados kopijos. Valgyti daiktų nėra. be to, žmonės turi didesnę galimybę pavogti mano nužudymus! Ir turėjo būti naujas žemėlapis, o ne miesto estrados kopija. Galiu sugalvoti daug idėjų! Vulkanas, kalnai, ledo sala ir slither.io scena! bet vietoj to nusprendėte tingėti ir pridėti miesto kopiją!
Hole.io Παιχνίδια arcade kuh
Puikus žaidimas, bet pridėkite daugiau laiko nuo 10 minučių iki 15 minučių
Yra daug odos parinkčių ir 3 skirtingi žemėlapiai. Tai gana smagu. Vis dėlto skyriau 3 žvaigždutes, nes nuo paskutinio atnaujinimo praradau dalį savo pažangos. Grįžau prie aukso, o ne prie deimantų. Jie taip pat sumažino grafiką, todėl atrodo, kad viskas yra menka, o ne ištaisė problemas, dėl kurių viskas iš tikrųjų trukdo. Tai atrodo daug sklandžiau, o kai kurios tekstūros yra pagražintos, taigi. Jie taip pat pridėjo 3 žemėlapį, kuris yra tikrai įdomus.
Šis žaidimas yra puikus! Man patinka šis žaidimas, nes galite apeiti ir valgyti daiktus, įsiurbdami juos į savo skylę, kuri tampa vis didesnė ir didesnė, kol prarysite pastatus! Ko daugiau gali norėti, tada praryti kitus žaidėjus ir miestus! Įsigykite šį žaidimą, skelbimai tikrai to verti, jie yra labai trumpi, o ilgus galite praleisti, kad jie nebūtų labai svarbūs. Man patinka šis žaidimas sukeliantis priklausomybę, nes kai ką nors nuryju ir jis yra didelis, tai tikrai linksma.
Puiku
Linksmas laiko valgytojas. Tada neseniai jie nori pradėti sekti tave ir tavo IP adresą, kad padėtų žaidimui „patobulinti“. Dabar tai šiukšlės.
Man patinka žaidimas, bet manau, kad kėlinys yra nenaudingas ir sugadina patirtį. 2 žvaigždutės, kol ji bus pašalinta.
Žaidimas buvo nuostabus, iš tikrųjų vienas iš mano mėgstamiausių, bet aš jie tapo tokie godūs, kad įpusėjus sustoja „puslaikiui“, kuris visada yra reklama, ar pasirinkote atlygį, ar ne, priklauso nuo jūsų. DVIEJI MINUTĖS RANDAI – DALYKITE Į DVI PUSES
„Voodoo SAS“ (dar vadinamas Voodoo.io) yra prancūzas vaizdo žaidimų kūrėjas ir ... Atsakydama į Įvairovė, Voodoo tai pareiškė Hole.io nebuvo klonas Spurgų
Įdomus, bet tikrai ne kelių žaidėjų. kiti žaidėjai yra tik dirbtinis intelektas. Tai galite patvirtinti įjungę lėktuvo režimą arba perjungę programą kelioms minutėms rungtynių viduryje. Be to, „Battle Royal“ režimas yra klaidingas. Kartais priešo skylės išeina iš žemėlapio, ir jūs negalite jų sekti. Be to, kartais jūs gaunate tokį 19 dydį ir taip išskiria priešo skylę, o tada užstringate, nes negalite valgyti vienas kito. Paprastas paskutinis sprendimas būtų naudoti taškus kaip pertrauką, kai abu yra 19 dydžio
Hole.io Παιχνίδια arcade iyj
Labai geras zaidimas ir dar idomus
Labai Fainas žaidimas
Tai geras žaidimas, bet aš netyčia ką nors nusipirkau ir kai paspaudžiu atkūrimo pirkinius, jis tiesiog užstringa įkėlimo ekrane.
Kai kurie šio žaidimo aspektai yra sugadinti (vienas skinas nepasiekiamas taip, kaip turėtų būti pasiektas) arba ne tai, ko galite tikėtis (visi kiti žaidėjai yra ai), tačiau tai yra vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų, į kuriuos galiu pažaisti kelias minutes. Tiesiog labai smagu valgyti viską ir sukelti chaosą. Norėčiau, kad studija tam tikru momentu įdėtų daugiau atnaujinimų, tačiau kol kas tai yra mano tobulas žaidimas nuo nerimo.
Galetu buti daugiau mazesniu daiktu....
Hole.io Arcade sxhx
Patiko šis žaidimas. Naujasis žemėlapis yra vienintelis teigiamas atnaujinimo dalykas; dabar yra skelbimas po kiekvienų rungtynių ir apačioje, kol žaidžiate, valdikliai tapo labai blogi, jūsų duobės greitis sumažėjo, jūsų reitingo taškai pridedami 200 taškų kilpoje, kad galėtumėte manyti, kad pasiekiate kažkas, naujas stilius turėtų būti kietesnis, bet tiesiog negražus, kameros vaizdas užsidaro, todėl nematysite daug žemėlapio, negaliu pasiekti maksimalaus dydžio... ar man tęsti?
Anksčiau mėgau šį žaidimą, bet jis buvo sugadintas. Miesto žemėlapis erzina ir labai vėluoja. Aš beveik nebegaliu žaisti. Taip pat yra per daug skelbimų. Nenoriu iššokančių langų po kiekvieno žaidimo! Be to, kodėl ištrynėte draugų funkciją? Tai buvo mano mėgstamiausias žaidimo režimas. Esu labai nusivylęs, kad sugadinote šį žaidimą, ir rimtai svarstau pašalinti ir daugiau niekada nebežaisti jokio Voodoo žaidimo, jei jis nebus atnaujintas.
Hole.io Arcade sxhx